Wie zijn wij?

Hondenuitlaatservice Barendrecht is gestart in 2016. We zijn dus nog een jong bedrijf, maar dat betekent zeker niet dat we weinig ervaring hebben.  Sinds onze start merken we dat ons concept erg in de smaak valt en dat honden het maar al te leuk vinden om door ons te worden uitgelaten, wat wij natuurlijk hartstikke leuk vinden!

Ons concept

Door ons originele concept is Hondenuitlaatservice Barendrecht de uitlaatservice in Barendrecht en omstreken die altijd voor je klaar staat. Maar is dat dan echt altijd? Ja 24 uur per dag, 7 dagen in de week kan je met ons contact op nemen. Het kan zijn dat we even niet bereikbaar zijn, maar dan bellen, appen of mailen we je zo snel mogelijk terug. Het uitlaten doen wij allemaal uit passie en liefde voor dieren, waarbij de nadruk ligt op de honden. Pups, grote honden, het maakt niet uit, alle soorten en maten zijn bij ons van harte welkom.

Onze parttimers

Op dit moment hebben we twee parttime uitlaatsters in dienst genaamd Chantal en Esther, zij laten doordeweeks alle honden individueel (tussen de middag) uit. Het is namelijk zowel voor de honden al voor de baasjes fijn, (bijna) altijd hetzelfde gezicht te zien.

Chantal en Esther zijn beide dol op honden en delen graag hun ervaringen met jullie:

”Mijn naam is Chantal en sinds september 2016 ben ik begonnen met het uitlaten van honden. Vanaf mijn geboorte heb ik al honden om me heen. Mijn ouders hebben een kennel en fokken met hun honden. Doordat ik hier mee opgegroeid ben heb ik veel meegekregen over opvoeding, omgang en training van honden. Zelf heb ik ook met een aantal honden verschillende gehoorzaamheidstrainingen gedaan en sporten zoals behendigheid. Ik me geen leven voorstellen zonder honden dus heb ik zelf ook een hond. Het werken bij Hondenuitlaatservice Prins Alexander doe ik met veel enthousiasme en vol overgave. Het prettige is het individueel uitlaten van de honden. Hierdoor kan ik elke hond de volle aandacht geven maar ook kijken naar wat de hond nodig heeft. Hier kan ik dan op inspelen want elke hond is anders, heeft andere behoeften en heeft een andere benadering nodig.  En de liefde die ik terug krijg van de honden is voor mij de kers op de taart, daar doe ik het eigenlijk allemaal voor!”

Chantal

”Mijn naam is Esther van der Poel. Ik ben 51, getrouwd met Rob en we hebben 2 zonen en 2 (schoon)dochters. En daarbij een prachtige kleindochter van 16 maanden. Ik ben opgegroeid met dieren en ook in ons gezin hebben we altijd honden, katten, konijnen etc gehad. Nu hebben we een bruine labrador van bijna 2 jaar en meerdere katten. Dieren zijn enorm belangrijk voor mij en ik geniet erg van hen. Ik heb diverse banen gehad, altijd gepland rondom het gezin. Ik wilde er zijn voor hen en had baantjes die ik goed kon combineren. Nu is de tijd dat ik eindelijk ga doen wat ik echt graag wil en leuk vind. Dus iets met dieren, daarnaast veel buiten zijn om te genieten van de natuur en ook nog de voldoening vinden in de band tussen de hond en mij want wat je geeft krijg je dubbel en dwars terug. Ik ga me dan ook inzetten om er voor uw hond een prettig en bij het dier passend uitje van te maken. Ook krijgt uw maatje de gelegenheid op het gemak de behoeftes te doen en daarbij ook meteen een frisse neus te halen.”

Esther

Onze studenten

Jongeren die het leuk vinden om honden uit te laten kunnen zich bij Hondenuitlaatservice Barendrecht aanmelden. Vervolgens maken wij met de kandidaten, waarvan wij denken dat ze een goede hondenuitlater zullen zijn een afspraak. In dit gesprek kijken we of de persoon geschikt is en beschikt over genoeg verantwoordelijkheidsgevoel om jouw hond te mogen uitlaten. Om er zeker van te zijn dat jouw hond het beste van het beste krijgt is het fijn voor jou, en voor de hondenuitlater om eerst kennis te maken zodat je weet aan wie je je hond toevertrouwt, dit is natuurlijk helemaal niet verplicht, maar misschien wel fijn.

Naast Chantal en Esther worden dus ook jongeren/studenten ingeschakeld, dit zal meestal gaan om tijden in de avonden en dagen die vallen in het weekend.

De kennismaking/proefwandeling

Voor Hondenuitlaatservice Barendrecht is het fijn dat we een idee krijgen van het karakter van jouw hond en dat je aan ons kunt vertellen waar we eventueel extra rekening mee moeten houden. Het belangrijkste voor ons is dat jij er een fijn gevoel bij hebt, en jouw trouwe viervoeter zich graag door Hondenuitlaatservice Barendrecht laat verzorgen. Wij hebben daarom dus ook grote voorkeur aan een ontmoetingsgesprek/proefwandeling (€7,50) zodat we een beeld krijgen van jouw hond. Hierin worden dus alle wensen even besproken en een kleine wandeling gemaakt.

Afspraak maken

Gemakkelijk een afspraak maken doe je via de knop Agenda. Kies een service en je vaste uitlaater of voor een kennismaking met Kim. Kijk voor verdere uitleg bij onze agenda. Uiteraard kan je ook altijd even bellen om een afspraak te maken.

Benieuwd wie er op je stoep zou kunnen staan? Klik hier: voor het team van Hondenuitlaatservice Barendrecht.

Waar zijn wij te vinden?

Op dit moment bevindt de hoofdvestiging zich in Barendrecht, dit betekent natuurlijk niet dat wij alleen honden uitlaten in Barendrecht. Sinds kort kun je ook bij ons terecht via hondenuitlaatserviceridderkerk.nlhondenuitlaatservicerhoon.nlhondenuitlaatservice-capelleaandenijssel.nlhondenuitlaatserviceprinsalexander.nl en hondenuitlaatservicerotterdam.nl, dit allemaal nog steeds op hetzelfde netwerk als we ooit zijn begonnen. We zijn namelijk begonnen met Hondenuitlaatservice Barendrecht, maar doordat het al snel druk begon te worden merkte we dat er bijzonder veel vraag is naar ons bijzondere concept. Dit heeft ervoor gezorgd dat nu ook Hondenuitlaatservice Ridderkerk, Hondenuitlaatservice Rhoon, Hondenuitlaatservice Prins Alexander, Hondenuitlaatservice Capelle aan den IJssel en Hondenuitlaatservice Rotterdam zijn geopend. Dit alles valt allemaal onder Hondenuitlaatservice Barendrecht, zo bel je nog steeds via alle websites met hetzelfde nummer. Nog steeds even makkelijk dus. Met onze uitbreiding zorgen wij er hiervoor dat jouw persoonlijke uitlaater nog dichter bij jou in de buurt woont en makkelijker te vinden is.

text
Phone: 0612037661
Fax:

Nederland, 2994AH, Barendrecht

Choose Your Style

Body style:
Theme colors:
Theme pattern:
Backgroud images: