Een reservering maak je zo:

 

 

Hierboven vind je de online agenda die Hondenuitlaatservice Barendrecht gebruikt.

Uitleg:

Eenmalige en meerdere wandelingen reserveren

-Een eenmalige wandeling reserveren doe je door de gewenste wandeling te selecteren, vervolgens de gewenste uitlater, datum, en tijd. Hierna klik je op volgende, en loop je alle stappen rustig door.

-Meerdere wandelingen reserveren doe je door de gewenste wandeling te selecteren, vervolgens de gewenste uitlater, datum, en tijd. Hierna klik je op volgende. Na het kiezen van de tijd bij stap 2 kom je bij de samenvatting, stap 3. Hier kun je klikken op: ‘BOEK MEER’, zo kun je extra wandelingen inplannen. Als alles naar wens is klik bij bij de samenvatting (stap 3) op volgende, en loop je alles stappen rustig door.

Losse wandeling

Wil je een nieuwe afspraak maken voor het uitlaten van je hond? Kies dan voor de service ‘losse wandeling’, met de keuze voor een uur of een half uur en kies vervolgens een gewenste dag en tijdstip. Vul daarnaast je gegevens in en rond je afspraak af. Als wij jouw aanvraag ontvangen gaan we kijken naar de mogelijkheden. Zodra je van ons een bevestigingsmail ontvangt is de afspraak helemaal voltooid.

Intake

Wil je een afspraak met Hondenuitlaatservice Barendrecht maken om kennis te maken en kijken of wij aan jouw wensen en verwachtingen kunnen voldoen? Kies dan voor de service ‘intake’ en kies een datum en een tijdstip. Vul daarnaast je gegevens in en vergeet daarbij niet jullie adres te vermelden. Als wij jouw aanvraag ontvangen gaan we kijken naar de mogelijkheden. Alle tijden staan vaak open, maar vanwege drukte of onze studie kunnen we helaas niet altijd volledig aan die tijden voldoen. Wij zullen dan ook zeker zo snel mogelijk contact opnemen als het niet helemaal uitkomt. Zodra je van ons een bevestigingsmail ontvangt is de afspraak helemaal voltooid.

Persoonlijkheid en vertrouwdheid heeft onze prioriteit, daarom plannen wij van tevoren altijd een ontmoetingsgesprekje. Dit zal zijn met Kim van Hondenuitlaatservice Barendrecht. In dit ontmoetingsgesprekje kan je eventuele vragen bespreekbaar maken, de verwachtingen kenbaar maken, en maken we samen een plan hoe we jouw hond in de toekomst gaan uitlaten. Dit kan natuurlijk ook tijdens een wandeling met de hond. Voor de hond is het fijn het vaakst door dezelfde persoon te worden uitgelaten, wij doen er daarom ook alles aan om dit mogelijk te maken.

Groepswandeling

Eigenlijk zijn wij volledig individueel. Dit betekend dat jouw hond(en) altijd alleen worden uitgelaten. Indien gewenst kan dat ook met meerdere honden tegelijkertijd. Dit is dus eigenlijk een soort speel wandeling en een extraatje. Dit ligt er natuurlijk maar net aan of de hond dit leuk vindt. Het is natuurlijk goed voor uw hond om sociaal sterker te worden. Dit komt niet alleen het karakter van de hond ten goede, ook in het gedrag thuis zou je hierdoor verandering kunnen merken.

 

text
Phone: 0612037661
Fax:

Nederland, 2994AH, Barendrecht

Choose Your Style

Body style:
Theme colors:
Theme pattern:
Backgroud images: